Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Arkisto 2010

Jäsenkirje n:o 4
9.9.2010

Tiedotusta ja toimintaa

Yhdistyksen jäsenten näyttelyistä tiedotetaan jäsenkirjeissä, joten lähettäkää tietoja hyvissä ajoin, jotta saadaan sovitettua aikatauluun. Näyttelyistä pyritään tiedottamaan myös kotisivuilla. Seuraava jäsentiedote ilmestyy joulukuun alussa.

Jäsenkirjeiden aikataulu on suunnilleen seuraava:

 1. ennen vuosikokousta helmikuun alussa
 2. vuosikokouksen päätöksistä tiedottaminen
 3. kesäkurssi ja kesän näyttelyt tiedotetaan toukokuussa
 4. aiheena Heinolan Taide –näyttely syyskuussa
 5. valmistava vuosikokous ja seuraavan vuoden suunnittelusta muistutetaan joulukuussa

Tänä vuonna tehdään viisi jäsenkirjettä. Määrä vaihtelee vuosittain toiminnan ja tarpeen mukaan. Yritetään kehittää tiedotusta molemminpuolisesti tapahtuvaksi siten, että jäsenet tiedottavat ja jäsenille tiedotetaan. Kotisivuja uudistetaan toimivaksi tiedotuskanavaksi – yhdessä.

Yhdistyksen esite

Yhdistyksen esite, jota päivitetään tarvittaessa ajan tasalle - on valmistumassa. Esitteessä kerrotaan yhdistyksen perustamisesta, viime vuoden ja kuluvan vuoden toiminnasta ym.
Parannusehdotuksia esitteeseen otetaan mielihyvin vastaan.

»» Esite (PDF)

Heinolan Taide 2010 Uuden sadon äärellä

Heinolan Taide 2010 –näyttely on tänä vuonna uuden sadon äärellä. Näyttelyn julisteen suunnitteli Tarja ”Tytti” Kojo teemalla ”Uuden sadon äärellä”. Taideteos toimii onnistuneesti kuvana sekä julisteessa että kutsukortissa mutta myös tilateoksena näyttelyssä.

Näyttely ”Heinolan Taide 2010 Uuden sadon äärellä” on tänä vuonna Taidemuseossa 7.10 – 7.11.
Näyttelytöiden jättö: maanantaina 4.10 klo 15.00
Töiden jurytus alkaa maanantaina 4.10. klo 17.00 (huom. muuttunut aika)
Jurytusmaksu on 15 €. Juryttajana toimii tänä vuonna taiteilija Satu Loukkola Lahdesta.

Näyttelyn avajaiset ovat 7.10. klo 18.00 alkaen. Avajaistarjoiluna on boolia ja pientä purtavaa. Näyttelyn purku, jolloin työt noudetaan, on 7.11. Taidemuseon sulkeuduttua.

Vuoden 2010 näyttelyistä tiedot talteen

Lähettäkää yhdistyksen toimistoon ja/tai sihteerille tietoja näyttelyistänne. Kootaan lehtiartikkelit ym. näyttelytiedot yhdistyksen toimistoon yhteiseen kansioon. Pidetyistä näyttelyistä tarvitaan tiedot myös kuluvan vuoden toimintakertomukseen.

Kesäkurssilta taidekirja ”Sateenkaaripaletti”SateenkaaripalettiSateenkaaripaletti

Yhdistyksen kesäkurssin aikana ideoitiin taidekirja ”Sateenkaaripaletti”. Sateenkaaripaletin hinta on 15 €/kpl ja kirja tulee myyntiin 29.9. pidettävän infotilaisuuden jälkeen. Kirjoja on myynnissä Heinolan Taide 2010 –näyttelyssä. Muistetaan suosia kirjan sponsoreita.

Sateenkaaripaletti –kirjan painamisesta ja taittamisesta huolehtinut Sirpa Svahn-Kumpulainen on maalannut myös teoksen kansikuvan. Sirpa on tänä kesänä ahkeroinut paitsi Heinolan kuvataiteilijoiden taidekirjan teossa myös osallistunut valtakunnalliseen ARS HÄME ’10 –valkaisunäyttelyyn teoksellaan ”Sininen nurmikko”.

Ars Häme ’10

ARS Häme ’10 taideviikkoa vietettiin Forssassa elokuun lopulla 21. – 29.8. Taideviikon anti oli erittäin monipuolista konsertteineen, näyttelyineen, työpajoineen. Taiteesta voitiin viikon aikana nauttia paitsi katsomalla ja kuulemalla myös tekemällä ja osallistumalla.
Antaa Sirpan itsensä kertoa näyttelystä ja omasta teoksestaan.

Mistä sait idean ”Siniseen Nurmikkoon”? Kuvaisitko työprosessia ja valmista työtäsi. Teos oli isokokoinen ja varmasti suuritöinen.
Sirpa: Olen kiinnostunut postmodernista taidekasvatuksesta. Tämä teos valotti käsitettä dekonstruktio, eli vanha idea ryijy kudottiin uudella materiaalilla muovinsuikaleilla, joita sain ruokakaupastani, kanaverkkoon. Ne muovit ovat muovikassien hukkapaloja. Toisaalta taas käsite pienet kertomukset tuli teoksessa esille niin että kun olin pieni luontokokemukset olivat minulle rakkaita. Makailin usein metsässä ruohon keskellä ja ajattelin että jospa taivaan sini siirtyisikin nurmikon väriksi. siitä siis sininen väri ja nurmikko.
Työ on valmistunut 3-5 vuoden aikana aina silloin kun on ollut sen tekemiseen tilaisuus. Se on kahdeksan metriä pitkä ja noin metrin levyinen. Viime kesänä se sai sinisen värin automaalaamossa.

Valkaisunäyttelyssä oli mukana yli 80 teosta, joten näyttely oli laaja ja monipuolinen.
Mitkä teoksista jäivät sinun mieleesi?

Sirpa: Katossa roikkuvat virkatut ilmapallot ja synnytyshousuista tehty iso hame. Omakohtaiset kokemukset tulvivat mieleen.
Ehditkö itse tutustua ARS Häme ’10 taideviikon tarjontaan? Oma teoksesi VALKAISUNÄYTTELYN oli lasi- ja tekstiilinäyttelyssä. Mistä nimi valkaisunäyttely?
Sirpa: Näyttelyalue on vanha Finlaysonin tehdas ja salissa valkaistiin ilmeisesti ennen kankaita.
Miten kuvataide oli esillä ARS HÄME ’10 taideviikolla. Oliko esillä kuvataideyhdistysten teoksia? Voisiko oma yhdistyksemme mielestäsi hakea ensi vuoden ARS HÄME -11 taideviikolle?
Sirpa: En ehtinyt tutustumaan niin tarkkaan, mutta luulen että kannattaa, sillä sosiaalisella taiteen tekemisellä on tilaus ja aika. Janet Wolff puhuu sosiaalisesta taiteen tekemisestä ja hänen mukaan taide on parhaimmillaan yhdessä tehtyä koettua ja elettyä. Yksilösuoritukset ovat toisarvoisia. kannattaa ehdottomasti osallistua hakuun, sillä olisimme silloin edelläkävijöitä.
Kiitoksia, Sirpa, haastattelusta.

Läänintaiteilija Sirpa Haapaoja on ilmoittanut, että nettiin tulee mahdollisesti virtuaalinäyttely Valkaisunäyttelystä sekä kuvia taideviikolta. Voimme ehkä tarkastella ARS Häme ’10 taideantia myöhemmin netistä. Ensi vuoden ARS Häme ’11 –näyttely pidetään Hämeenlinnassa.

Mietitään yhdessä voisimmeko osallistua yhdistyksenä tuleviin ARS Häme –näyttelyihin. Yhdistyksellä on yhdessä elettyä ja koettua toimintaa jo yli 35 vuoden ajalta.
Ars Häme ’11 -näyttely pidetään Hämeenlinnassa. Ideoita otetaan vastaan!

Linnut yöpuullaLinnut yöpuullaNaivistit Iittalassa 2010

Kikka Nyrén on osallistunut Naivistit Iittalassa –kesänäyttelyyn 29.5.-29.8. Hänen töitään on ollut esillä myös Lahden Taide-Kehyksen ikkuna-näyttelyssä ”Sininen puutarha”.
"Lataan töihini iloa ja hyviä ajatuksia, elämähän on välillä aika rankkaa. Ihmisen ja luonnon suhde on vakioaiheeni. Eläimet ovat lähellä sydäntäni”, Kikka kuvaa töitään netissä.

Naivistien joulu 2010

Iittalassa alkaa 27.11. ja päättyy 19.12. ”naivistien joulu”. Laajassa taidenäyttelyssä on mukana myös Kikka Nyrénin töitä. Tarkempia tietoja
www.naivistitiittalassa.fi

Näyttelytilaa vuokrattavana Turussa

Turun museokeskukseen kuuluvalla Vanhalla Suurtorilla on haettavissa näyttelyaikoja Vanhan raatihuoneen Galleriassa ja Galleria Bernerissä. Hakuaika päättyy maanantaina 6.10.2011 klo 16.00.

Näyttelyperiodi on 1 kk/näyttely. näyttelyperiodista peritään 350 € galleriavuokra. Molemmissa gallerioissa on haettavissa kymmenen näyttelyperiodia alkaen helmikuussa 2011 ja päättyen 2.2.2012.
Hakemuksen muodosta ym. lisätietoja antaa
Altti Lukola
puh. 02-2620972
altti.lukola[at]turku.fi
www.turunmuseokeskus.fi

Raija
raijavikman[at]phnet.fi


Kikka Nyrénin ja Sirpa Svahn-Kumpulaisen teoksia esillä kesän näytelyissä:

Kikka Nyrén osallistuu "Naivistit Iittalassa" kesänäyttelyyn. Näyttely on auki joka päivä 29.5. - 29.8. klo 10 - 19.
www.naivistitiittalassa.fi

Kikka Nyrénin töitä on esillä Lahdessa, Rauhankatu 18, Lahden Taide-kehyksen ikkunanäyttelyssä.
Nimenä on "Sininen puutarha".

Kikka Nyrén
kotisivut: http://koti.phnet.fi/knyren/
sähköposti: kikka.nyren[at]phnet.fi

Onnittelut Sirpalle!

Sirpa Svahn-Kumpulainen on valittu ARS HÄME '10 - VALKAISU -näyttelyyn 21. - 29.8.2010. Sirpalta näyttelyssä on iso, 8 m pitkä "Sininen nurmikko" -tilateos.

ARS HÄME '10 on forssalaisten suunnittelema ja toteuttama taidetapahtumien runsaudensarvi. Taideviikon aikana kaupungilla on koettavissa useita näyttelyitä, työpajoja, kirjallisuutta, seminaareja sekä musiikkia ja mykkäelokuvia. Forssan kaikkien aikojen suurin taidetapahtuma valtaa kaupungin 21.-29.8.2010

Sirpa Svahn-Kumpulainen
kotisivut: http://www.pieniakertomuksia.net
sähköposti: sirpa.svahn-kumpulainen[at]wippies.fi

VALKAISU-NÄYTTELY

PAIKKA JA AIKA: Forssan Finlaysonin Kutomo, Valkaisusali Kehräämö ja Kutomo sekä Loimijoen varsi tarjoavat jokaiselle jotakin.Hämeen taidetoimikunta luotsaa tapahtumaa, joka viime vuonna järjestettiin Riihimäellä, tänä vuonna Forssassa ja ensi vuonna Hämeenlinnassa. Tapahtuman tukijoita ovat mm. LounaPlussa ry, Forssan kaupunki, Wahren-keskus, Forssan Seudun kehittämiskeskus Oy ja Finlaysonalue Forssa.

ARS HÄME '10 -taideviikko Forssassa - lisää päivittyvää tietoa: www.arshame.com Tasavallan presidentti Tarja Halonen on ARS HÄME '10 -taideviikon suojelija.

Lisätietoja:
Sirpa Haapaoja
Hämeen taidetoimikunta, läänintaiteilija - visuaaliset taiteet,
puh +358 (0)40 5595 098
sirpa.haapaoja[at]minedu.fi
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna


Ajankohtaista

 

Heinolan Kuvataiteilijat r.y.
Jäsenkirje n:o 3
14.5.2010

Helteisessä Heinolassa kesän tultua - tulee kolmas jäsenkirje!

Heinolan Taide 2010 -näyttely on tänä vuonna lokakuussa

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Näyttelyn julisteen ja kutsukortin tekee tänä vuonna Tarja ”Tytti” Kojo. Näyttelytyöt siis valmiiksi lokakuun 2 päivään mennessä. Näyttelyyn ei valita kurssitöitä eikä kolmea vuotta vanhempia.

Näyttelytöiden juryttajaksi on kutsuttu taiteilija Satu Loukkola Lahdesta. Satu varmistaa vielä tulonsa, kun aikataulu varmistuu. Satu muistetaan viime kesän Siipirikko-kurssin opettajana ja näyttelyn pystyttäjänä.

Heinolan kaupungin avustus

Saamme kaupungilta toiminta-avustusta vähemmän kuin mitä kaupunki laskuttaa yhdistykseltä tilavuokria

Yritämme kohtuullistaa vuokraa, jotta myös toimintaan jää rahaa. Olkaa yhteydessä päättäjiin ja kertokaa Heinolan Kuvataiteilijoiden ympärivuotisesta kulttuuritarjonnasta, mikä ansaitsee sekä arvostusta että kaupungin tukea.

Jäsenten osoitetietojen päivitys

Jäsenkirjeiden ja tiedotteiden postitus on nopeampaa, halvempaa ja helpompaa sähköpostin kautta. Ilmoita sähköpostiosoitteesi, jos on, jäsenrekisterin hoitajalle Tiina Enqvistille: tiina.enqvist[at]heinola.fi.

Ilmoittakaa myös mikäli osoite- ja puhelintiedot muuttuvat.

Maalauskurssi 7.6. – 11.6. yhdistyksen toimistolla

Tänä vuonna kesäkurssin ohjelma jakautuu kahteen osaan: teoriaan ja vapaaseen työskentelyyn. Teoriatunneilla tehdyistä töistä valmistetaan taidekirja. Kurssiohjelma on jo lähetetty sähköpostiosoitteisiin ja jäsenkirjeen liitteenä se tulee nyt postiosoitteisiin. Kurssille mahtuu vielä mukaan. Ilmoittaudu sähköpostilla: raijavikman[at]phnet.fi tai puh. 040-5735877. Kurssikutsut lähetetään ilmoittautuneille ennen kurssia.

Kursseja elokuussa Eestissä

Kauniilla Muhun saarella, Tonise Majatalo, Eestissä
Kuvanveistoa ja kipsivalua –kurssi 5.- 9.8.2010
Kurssimaksu on 310 €/hlö.
Hinta sisältää: opetuspaketin, materiaalit, retkipäivän saarilla, kuljetukset Eestissä sekä täysihoito 4 vrk.

Maalaus- ja piirustuskurssi ”Havainnosta kuvaksi” 9. – 13.8.2010
Kurssimaksu 280 €/hlö.
Hinta sisältää: opetuspaketin (omat välineet), retkipäivän saarilla, kuljetukset Eestissä, täysihoito 4 vrk.

Opettajana molemmilla kursseilla toimii Satu Loukkola.
Lisätietoja: www.soiles.com, p. +372-53462340, kurssista +358-407214030

Yhdistyksen kotisivut: www.heinolan-taide.net

Kotisivut on päivitetty ajan tasalle, kiitos Maarit Jaatisen.

Jos sinulla on jotain tiedotettavaa, esimerkiksi tulossa on oma yksityisnäyttely tai haluaisit kertoa mielenkiintoisista kuvataidetapahtumista tai näyttelyistä, niin lähetä tiedot sihteerille, jotta voidaan kertoa muille!

Terveisin

Orvokki, pj
puh. 040-8653193

Raija, siht
040-5735877


Kurssiohjelma

Aluksi maalaamme perusväreillä:

Maanantaina 7.6. SININEN

 • 10 – 12 Värioppia. Etsimme sinisen värin – harjoitustöitä sinisillä väreillä.
  Sininen viittaa henkisyyteen, se on taivaan sekä veden väri. Sininen väri on kylmä väri.
  Kylmät värit tuntuvat jäävän taustalle ja siis katsojasta poispäin.
 • 13 – 16 Vapaata maalausta omalla tyylillä ja omilla väreillä

Tiistaina 8.6. PUNAINEN

 • 10 – 12 Värioppia. Etsimme punaisen värin - harjoitustöitä punaisilla väreillä
  Punainen on lämmin väri. Lämpimät värit (oranssin ympärillä) tuntuvat tulevan kuvapinnalta katsojaa kohti. Punaista väriä pidetään aggressiivisena, vitaalisena ja voimalla ladattuna värinä.
 • 13 – 16 Vapaata maalausta omalla tyylillä ja omilla väreillä

Keskiviikko 9.6. KELTAINEN

 • 10 – 12 Värioppia. Etsimme keltaisen värin - harjoitustöitä keltaisilla väreillä
  Keltainen on värisymboliikassa auringon väri. Kullankeltainen, jossa on hiukan punaista, merkitsee yleensä viisauden hehkua ja haalean keltainen kavaluutta.
 • 13 – 16 Vapaata maalausta omalla tyylillä ja omilla väreillä

Sitten jatkamme väliväreillä:

Torstaina 10.6. Välivärit

 • vihreä (sininen + keltainen) g violetti (sininen + punainen) g oranssi (punainen + keltainen)
 • 10 – 12 Värioppia. Käytämme välivärejä harjoitustöissä.
 • Lisäämme varjot, viivat, tehostevärit ym. harjoitustöihin.
 • Aloitetaan maalauskirjan valmistelu.
 • 13 – 16 Vapaata maalausta.

Perjantaina 11.6. Komplementtivärit: keltainen ja violetti, punainen ja vihreä, sininen ja oranssi
komplementtivärit ovat väriympyrän vastakkaisia värejä eli vastavärejä.

Vastavärien sekoituksesta syntyy hienoja harmaita sävyjä.

 • 10 – 12 Värioppia. Viimeistelemme harjoitustöitä maalauskirjaa varten.
 • 13 – 15 Maalauskirjan viimeistelyä.
 • 15.00 Kurssin päättäminen ja päätöskahvi. Suunnitellaan samalla seuraavaa kurssia.

Paul Klee: ”Ei pidä kiirehtiä mitään, vaan antaa idean ensin kypsyä.”

Pidämme kesäkurssin kesäkuun toisella viikolla. Koska emme saaneet apurahaa ”kolmen huoneen taidematka” kurssia varten aloitamme tänä kesänä taidematkan ”eteisestä”. Panostamme värioppiin ja värien sekoittamiseen.

Harjoitustöistä ja valmiista maalauksista valmistamme yhdessä taidekirjan, josta työprosessi näkyy.

”Kolmen huoneen taidematkalle” käymme siis tänä kesänä ”eteisen” kautta ja ensi vuonna haemme uutta apurahaa tänä kesänä aloitetulle projektille. Kesäkurssin jälkeen meillä on värioppi ja värien sekoitus ”hanskassa” ja siitä on hyvä jatkaa.

Kurssille otetaan 15 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä puh. 040-573 5877, sähköposti: raijavikman[at]phnet.fi tai Orvokki Rosberg, puh. 040-865 3193. Kurssimaksu on 20 €/osallistuja sisältää harjoitustöiden materiaalin. Kahvit tulevat yhdistyksen puolesta. Kokoontuminen maanantaina 7.6. klo 10. Yhdistyksen toimistossa Maaherrankatu 1 B. Kurssin opettajana toimii kuvataiteilija Raija Vikman.

Tervetuloa kurssille - oppimaan yhdessä!

Kurssi järjestetään opintokeskuskurssina yhteistyössä TSL:n kanssa.


Aurinkoista alkukevättä!

Kuvataidevuosi 2010 on käynnistynyt Heinolan kuvataiteilijoilla. Vuosikokous pidettiin 7. päivä helmikuuta.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Orvokki Rosberg ja sihteeriksi valittiin Raija Vikman.

Kiitoksia sihteeri Tytti Temoselle vuosia kestäneestä arvokkaasta ja arvostetusta sihteerintyöstään.

Vuosikokouksen päätöksiä

Kuvataiteilijoiden hallituksen jäseniksi valittiin vuosikokouksessa:
Riitta Johansson, Tiina Enqvist, Orvo Rantala ja Marja-Leena Karinen. Varajäseneksi valittiin: Leena Immonen ja Marjatta Peltonen.

Yhdistyksen uusiksi jäseniksi vahvistettiin:
Marja-Leena Karinen, Merja Häsänen, Tarja Kojo, Kristiina Heino, Susanna Eskola, Anne Pietilä ja Tiina Salo. Uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Jäsenmaksu on 15 euroa vuodelle 2010. Jäsenkirjeen liitteenä on jäsenmaksua varten tilillepanokortit. Muista mainita maksaessasi oma nimesi ja viitenumero. Jäsenmaksutulot käytetään kokonaan kuluvan vuoden kurssi- näyttely ja tiedotustoimintaan. Yhdistyksen ”toimijoille” ei yhdistys maksa palkkioita. Huolehdi jäsenmaksustasi!

Vuoden 2010 toimintasuunnitelma

Kurssit

 • Tälle vuodelle on suunniteltu sekä kurssi- että näyttelytoimintaa.
 • Kesällä järjestetään ”Kolmen huoneen taidematka” opintokeskuskurssina, koska emme saaneet Hämeen taidetoimikunnalta apurahaa projektia varten, miettikää edullista näyttelytilaa kurssitöille heinäkuussa.
 • Loppukesällä/syksyllä pidetään 5-7 päivän maalauskurssi, jolloin maalaamme hämärää.
 • Syksyllä pidetään kahden viikonlopun mallin maalauskurssi (vapaatekniikka: piirtäminen, maalaaminen tai muovailu) mallin kanssa.

Näyttelykäynnit:
Kesällä tehdään yhteinen näyttelykäynti ulottuvilla olevaan näyttelyyn.

Näyttelyt:
Yhdistyksen näyttävin näyttely on Heinolan Taide 2010 –näyttely Taidemuseossa loka-marraskuussa. Tänä vuonna
näyttely on aiempia vuosia aikaisemmin.

Tiedotus:
Yhdistyksen tiedotusta parannetaan nettisivuja uudistamalla.

H2O10 – HANAA TAITEELLE! Hämeen aluenäyttely, Lahti

Taidepanimo 17.6.-31.7.2010, Pikku Vesijärven puisto 17.6.-30.9.2010 ja Vesijärven Rantagalleria 17.6.-30.9.2010

Teoshakuun voi osallistua Kanta- ja Päijät-Hämeessä kirjoilla olevat taiteilijat ja taiteilijaryhmät. Tervetulleita kuratoitavaksi ovat mm. paikkasidonnaiset teokset, ympäristötaideteokset, maalaukset, veistokset, grafiikka, valokuvat, installaatiot, videot ,digitaaliset teokset sekä erilaiset yhdistelmät ja performanssit. Lähetä 12.4. mennessä hakemus liitteineen Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna.

Lisätietoja: Sirpa Haapaoja, läänintaiteilija visuaaliset taiteet gsm 040-5595 098 sirpa.haapaoja[at]minedu.fi


JÄSENKIRJE NRO 1 22.01.2010

Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!

Yhdistyksen hallitus piti kokouksensa 13.01.2010 tiloissamme Maaherrankatu 1 b. Läsnä olivat yhdistyksen puheenjohtaja Orvokki Rosberg ja hallituksen jäsenistä Tiina Enqvist, Marjatta Peltonen ja Tytti Temonen sekä rahastonhoitaja Tytti Haapasaari kutsuttuna.

Heinolan Taide näyttelyyn osallistui 19 yhdistyksen jäsentä 50 teoksella. Näyttelyssä kävi noin 1300 vierailijaa. Tarja Kojo on kuvannut työt yhdistyksen nettisivuille. Käykääpä vielä katsomassa!

Hämeen taidetoimikunnalta on haettu apurahaa tämän vuoden kurssitoimintaa varten.

TAIDE-lehden saa tilattua yhdistyksen kautta edullisesti 47,50 eurolla (normaalihinta on 62 euroa). Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai haluat uutena tilaajana mukaan, ilmoita asiasta puheenjohtajalle Orvokki Rosbergille, puhelin 040 8653193 pikaisesti.

Hallitus valmisteli vuoden 2010 vuosikokousta, joka päätettiin pitää 7.2.2010. Hallitus toivottaa tervetulleeksi kaikki sekä uudet että vanhat jäsenet vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa suunnitellaan myös tämän vuoden toimintaa, joten kaikki joukolla kehittämään yhdistyksemme toimintaa.

Toimintakertomuksessamme on myös tietona, ketkä yhdistyksemme jäsenet ovat pitäneet omia näyttelyitä tai teoksia on ollut esillä julkisissa näyttelyissä oman näyttelymme lisäksi. Nyt minulla on listalla: Kikka Nyrén, Leena Calás, Raija-Tuulikki Nieminen, Maila Pakarinen, Rauni Kyrö-Haapalainen, Ismo Nuotio, Tiina Enqvist, Kaarina Karjalainen, Orvokki Rosberg. Olen kerännyt tietoja lähinnä lehdistä, joten kaikkea en varmaan tiedä tai en ole huomannut

Ilmoitteletko minulle tytti.temonen[at]pp.inet.fi tai puhelimitse 040 7715109.

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Yhdistyksen vuosikokous pidetään sunnuntaina 7.2.2010 kello 15.00 alkaen yhdistyksen tiloissa Maaherrankatu 1 b. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä määritetyt asiat.
(Yhdistyksen säännöt ovat luettavissa osoitteessa (www.heinolan-taide.net/saannot.html)

Tarjoilua

TERVETULOA

Heinolan kuvataiteilijat r.y

Hallitus P.S. jos sait viestin kirjeenä, niin sihteerillä ei ole käytössä toimivaa sähköpostiosoitetta. Mikäli on mahdollista lähettää postia sähköpostina, niin ilmoitatko osoitteen.

Yhdistyksen sihteeriltä Tytti Temoselta puh 040 7715109 tai 7157207 ja puheenjohtajalta Orvokki Rosbergilta puh 040 86531930 saa lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja nettisivuiltakin www.heinola-taide.net löytyy tietoa