Ajankohtaista

Aurinkoista kesää kaikille!

Elämyspuodin näyttelyn järjestelyissä oli tapahtunut jokin sekaannus. Se pidetään vasta elokuussa. Pahoittelut kaikille asianosaisille.

Kirjaston näyttely on 19.6. -10.7. Ilmoittautuminen ja tiedot tauluista Tiina Braggelle etukäteen. Järjestelyistä tulee jäsentiedote.

Kuvataidepäivä Kivalterin pihassa pidetään poikkeuksellisesti jo 9.7 sunnuntaina. Tervetuloa sinne!

SÄÄNTÖUUDISTUS:

Uudet säännöt on nyt hyväksytty ylimääräisessä kokouksessa, joka oli 15.3.2023 klo 18.00 yhdistyksen tiloissa Maaherrankadulla. Kiitos kaikille osallistujille.

VUOSIKOKOUS:

Vuosikokous pidettiin 22.2.2023 Maaherrankadun tiloissa.

Puheenjohtajana jatkaa Ritva Lunkka ja varapuheenjohtajana Tiina Bragge.

Muut hallituksen jäsenet ovat Francesca Vallin, Irene Voutilainen, Henna Paasonen ja sihteeri Mirja Aronen. Varajäseninä ovat Tytti Haapasaari ja Susanna Eskola.

Toimintakertomus vuodelta 2022 esitettiin ja toiminnantarkastajan raportin myötä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus hallitukselle.

Toimintasuunnitelma ja budjettisuunnitelma esitettin tulevalle vuodelle ja ne hyväksyttiin yksimielisesti. Alkaneelle vuodelle on suunnitteilla useita näyttelyitä sekä syksylle viikonloppukursseja. Niistä tiedotamme erikseen.

Kuvia vuosinäyttelyn avajaisista 8.12.2022:

Sirpa Juuti museon edutajana ja Ritva Lunkka kuvataiteilijoiden puheenjohtajana avasivat vuosinäyttelyn. Alla kuvia näyttelyvieraista.

Kulttuurirahaston stipendien jakotilaisuus 9.6.2022:

Heinolan Kuvataiteilijat ry sai 9.6.2022 Suomen Kulttuurirahaston Päijät-Hämeen rahastolta kuvataiteilijoiden 50-vuotishankkeeseen 4000 euron apurahan. Vastaanottajana oli Tiina Bragge.